biramnovupriliku.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Aktivnosti

 

 

Provedba 4 edukativne radionice:

Radionica informatičke pismenosti, Radionica stranog jezika, Radionica – Poduzetničke priče, Praktična radionica

• Nabava kombi vozila u svrhu provedbe aktivnosti projekta

• Nabava 16 laptopa + office programi u svrhu provedbe informatičke i praktične radionice

• Promidžba i vidljivost projekta (Dizajn i izrada logotipa projekta, Roll-up banner, Letci, Brošure, Početna i završna konferencija, TV reportaža, Naljepnica za kombi, Kemijske olovke, USB stikovi, Blokovi A5, Kišobrani, Staklene boce, Promo članci, Web stranica projekta – izrada i održavanja)

• Nabava bilježnica, blokova, drvenih olovaka, kemijskih olovaka i sličnog pribora potrebnog ciljnim skupinama, a u svrhu sudjelovanja na aktivnostima tj. edukativnim radionicama
 
Edukativne radionice projekta „Biram novu priliku“

Radionica informatičke pismenosti namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama, a usmjerena razvoju znanja i vještina služenja računalom, internetom, e-poštom, MS Office-om. Radionica traje 140 sati, a uključuje priručnike, materijale i pribor potreban za pohađanje iste.

Radionica stranog jezika namijenjena je dugotrajno nezaposlenim mladim osobama. Usmjerena je stjecanju znanja engleskog jezika u trajanju od 140 sati, a uključuje priručnike, materijale i pribor potreban za pohađanje iste.

Radionica – Poduzetničke priče namijenjena je dugotrajno nezaposlenim mladim i starijim osobama. Usmjerena je interaktivnom razmjenjivanju poslovnih ideja, prenošenju iskustava i primjera dobre prakse, te rješavanju svih pitanja vezanih za poduzetništvo, zapošljavanje i samozapošljavanje. Održava se pod vodstvom trenera/voditelja, 4 uspješna poduzetnika i pripadnika ciljne skupine u trajanju od 4 sata, a uključuje materijale potrebne za pohađanje radionice.

Praktična radionica namijenjena je dugotrajno nezaposlenim mladim i starijim osobama. Usmjerena je primjeni stečenih znanja i razvoju vještina važnih pri traženju posla i zapošljavanju. Održava se u trajanju od 48 h tijekom 3 mjeseca i uključuje materijale potrebne za pohađanje radionice.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda